۶ بهمن ۱۳۹۹، ۱۱:۴۲

مهر گزارش می‌دهد؛

کلاسهای مجازی دوقلوهای هریسی را هنرمند کرد

کلاسهای مجازی دوقلوهای هریسی را هنرمند کرد

تبریز- محمد و علی پیله وری برادران دوقلویی هستند که با شیوع ویروس کرونا، در خانه مانده و هنر قالیبافی را از مادر خود آموخته‌اند.

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها – آناهیتا رحیمی: دستان کوچکی دارند اما یک هنر خارق العاده‌ای را با همین دستان کوچک خود آفریده‌اند که آدمی انگشت به دهان می‌ماند. هنری که وام گرفته از خطه آذربایجان است و فعالیت در این عرصه، نیازمند تجربه بیشتری است اما اگر پای همت در میان باشد تنها در فاصله کوتاهی می‌توان هنرمند کوچک دیار خود شد.

حکایت امروز از یک دار قالی و دوقلوهای کنجکاو آغاز می‌شود که با آمدن ویروس کرونا برای کمک به قطع زنجیره، در خانه مانده و گره بر تار و پود فرش می‌زنند. برادران دوقلوی ۱۱ ساله‌ای که آستین همت بالا زده و هم‌نشین مادر خود در پشت دار قالی شده‌اند.

اما گویی هنر این دو برادر تنها در کمک به مادر خود خلاصه نمی‌شود و دار قالی جداگانه‌ای نیز برای خود برپا کرده‌اند تا در روزهای نیز به صورت مستقل این دار قالی را بزرگ و بزرگ‌تر کنند.

علی و محمد پیله وری طرفدار پر وپا قرص تیم فوتبال تراکتور و بازیکنان آن هستند و همین عشق و علاقه باعث شده است تا اولین تابلو خود را آرم تیم تراکتور قرار دهند. محمد و علی پیله‌وری، برادران دو قلو در شهرستان هریس هستند که با آمدن میهمان ناخوانده‌ای به نام ویروس کرونا صفحه جدیدی را در زندگی خود آغاز کرده‌اند؛ این دو برادر همدل و همراه یکدیگر شده‌اند و بعد از انجام تکالیف درسی، هنر زیبای بافت فرش را برای پر کردن اوقات فراغت خود برگزیده‌اند.

وارد اتاق که می‌شوی صدای روح نواز دفه زنی به گوش می‌رسد اما چیزی که در این میان جالب و دلچسب‌تر است، دیدن دو مرد کوچک است که دل به تار و پود فرش بسته‌اند.

علی و محمد پیله وری طرفدار پر وپا قرص تیم فوتبال تراکتور و بازیکنان آن هستند و همین عشق و علاقه باعث شده است تا اولین اثر خود را آرم تیم تراکتور و پیراهن دو بازیکن از همین تیم اختصاص دهند؛ البته این علاقه تا جایی ادامه دارد که محمد و علی دوست دارند تا در آینده فوتبالیست شوند.

نبود بیمه قالی بافی و افزایش قیمت مواد اولیه

مادر این برادر دو قلو گفت: این هنر را از مادرم یاد گرفته‌ام و در حال حاضر، ۶ سالی می‌شود که بافنده فرش دستباف هستم و با ادامه دادن به این هنر، زندگی خود را می‌چرخانم.

عاطفه اوصافی ادامه داد: با اینکه این هنر یکی از بهترین و با قدمت‌ترین هنر در خطه آذربایجان به شمار می‌رود اما با مشکلاتی اعم از افزایش قیمت مواد اولیه روبروست که همین افزایش قیمت، موجب شده است تا در کنار سایر مخارج خانواده، زندگی مان به سختی اداره شود البته نبود بیمه قالی‌بافی نیز یکی دیگر از مشکلاتی است که با آن مواجه هستم.

فرزندانم علاقه مند به قالیبافی بودند

وی یادآور شد: محمد علاقه بسیاری به یادگیری قالی‌بافی داشت و ساعت‌ها در کنارم به تماشا می‌نشست و من نیز زمانی به آموزش این هنر راضی بودم که هر دو به درس و مشق خود نیز رسیدگی کنند و علاقه به قالی‌بافی دلیل بر این نشود تا از درس خود عقب بمانند.

زمانی به آموزش این هنر راضی بودم که هر دو به درس و مشق خود نیز رسیدگی کنند و علاقه به قالی‌بافی دلیل بر این نشود تا از درس خود عقب بمانند. اوصافی افزود: محمد و علی یادگیری هنر قالیبافی را در روزهای تابستان شروع کردند و بعد از گذشت روزها تصمیم به بافت آرم تیم فوتبال تراکتور سازی و پیراهن مسعود شجاعی گرفتند و قصد دارند تا آنها را به خودشان تقدیم کنند.

مادر برادران دو قلوی هریسی گفت: دوست دارم محمد و علی در کنار تحصیل، این هنر را نیز ادامه دهند چرا که علاوه بر اینکه بهترین شغل است در آینده نیز می‌تواند درآمد خوبی داشته باشد.

وی ادامه داد: تنها درخواستی که از هموطنان خود دارم این است که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کرده و بیشتر از خود مواظب باشند؛ با آمدن ویروس کرونا، محمد و علی بیشتر اوقات خود را در منزل سپری می‌کنند که اگر به همین منوال پیش رود و مردم نیز کمتر در مکان‌های عمومی حضور یابند به امید خدا این ویروس نیز ریشه کن خواهد شد.

بچه‌هایم تنها با یک گوشی از آموزش‌های فضای مجازی استفاده می‌کنیم

اوصافی افزود: آموزش از طریق فضای مجازی مشکلات خاص خود را به همراه دارد و در این روزها که سه فرزندم تنها با یک گوشی به دروس خود رسیدگی می‌کنند خیلی سخت است.

وی گفت: با شیوع ویروس کرونا، محمد و علی به غیر از قالیبافی در ساخت انواع کاردستی از جمله دمبل و تانک نیز مهارت دارند و اکثر کارهای خود را همزمان با یکدیگر انجام می‌دهند.

علی پیله‌وری گفت: قالیبافی اصلاً سخت نیست و از اینکه این هنر را از مادر خودم آموخته‌ام خیلی خوشحال هستم و دوست دارم در آینده نیز ادامه بدهم.

هوادار تیم تراکتور هستیم

محمد پیله‌وری نیز در ادامه افزود: چون هوادار تیم تراکتور هستیم لوگوی این تیم را به صورت یک قالی بافته‌ایم و بعد از این نیز پیراهن بازیکنان این تیم مثل مسعود شجاعی و احسان حاج صفی را می‌بافیم.

این دو برادر دوقلو ادامه داد: ما تنها با یک گوشی به تحصیل خود در فضای مجازی ادامه می‌دهیم و کمبود گوشی همراه و در برخی از مواقع، قطعی اینترنت ما را با مشکلات بسیاری روبرو می‌کند.

توصیه محمد و علی به دوستان خود، رعایت پروتکل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک و عدم حضور در مکان‌های عمومی است و دوست دارند که تمام بچه‌ها با ماندن در خانه، هنری را از مادر خود یاد گرفته و آن را ادامه دهند.

کد خبر 5129991

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • مهدیه US ۱۶:۲۱ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۶
      0 0
      خیلی عالی افرین بر دوقلوهای عزیز کارشون حرف نداره🌹🌹🌹